Foodie Dot Dot World

 باقالي پلو با مرغ i don't know how to pronounce in English language.
This type of food from Iran.

Baqaly rice with chicken  if i am not wrong.

Just tried translate in English language sorry is not right :


Ingredients:
باقالی پلو : Baqaly Polo:
برنج ۲ پیمانه (شما به تعداد نفراتتون بریزین) 2 cups rice (you Nfrattvn number Bryzyn)
باقالی ۱ پیمانه 1 cup Baqaly
نمک برای خیس کردن برنج Salt to soak rice
سیر ۲ حبه 2 garlic cubes
روغن و سیب زمینی برای ته قابلمه Oil and potatoes to pot bottom
شوید به میزان لازم If the amount required
مواد لازم برای مرغ: Ingredients for chicken:
مرغ به اندازه مورد نیاز Chicken as needed
پیاز ۱ عدد متوسط (اگه تعداد مرغتون زیاد بود از پیاز بیشتری استفاده کنین) 1 x medium onion (if the number was large Mrghtvn use more proud of onions)
سیر ۳ حبه 3 garlic cubes
فلفل دلمه ای نصف یک عدد Capsicum a half a number
کره ۲۵ گرم 25 g butter
رب ۲ قاشق غذاخوری 2 tablespoons tomato paste
نمک فلفل سیاه و زعفرون به میزان لازم Salt and black pepper to the amount required Zfrvn
طرز تهیه: How to prepare:
اول برنج تونو که مثل همیشه خیس میکنین . First always soak the rice Tvnv Do. اب را جوش آورده باقالی ها را داخل اب بریزین و به مدت نیم ساعت بجوشه البته مرتبا تست کنین چون بستگی به نوع باقالی هم داره وقتی باقالی کاملا پخته شده بود برنج رو اضافه کنین و مثل همیشه که ابکش میکنین برنج رو درست کنین بعد ته قابلمه روغن ریخته سیب زمینی را جینده و کمی از برنج رو روش بریزین بعد لابلا کمی شوید و سیرهاتونو خلال کنین و چند تا از خلال سیر رو هم بریزین (اگه از طعم سیر خوشتون میاد این کار باعث میشه اون بوی باقالی ازش گرفته بشه)و دوباره برنج و شوید وسیر تا اتمام کار و بعد اگه دوست داشتین کمی آب زعفرون و کره درست کنین و روی برنج بدید Baqaly boiling the water brought into the water and half an hour Bryzyn Bjvshh proud tested regularly because of course depends on the type s Baqaly Baqaly when rice was cooked and proud I always add the rice phloem Do me proud just after the bottom pot the spilled oil, potatoes and a bit of rice Jyndh Bryzyn way after I get a little Labla and during Syrhatvnv proud and some of my time during Bryzyn garlic (garlic tastes like it comes from if it makes her smell made her get Baqaly) and again Vsyr to get rice and finishing and then if you like some water Dashtyn Zfrvn and butter on rice and proud Just Give
طرز تهیه مرغ : How to prepare chicken:
من شخصا روی پختن مرغ خیلی وسواس دارم چون اصلا از بوی زخم مرغ خوشم نمیاد بخاطر همین مرغامو این جوری میپزم بوی مرغ هم اصلا نمیده I personally cook the chicken so obsessed at all because I do not like the smell of chicken for the same wound Mrghamv Mypzm smell that way at all way over chicken
پیاز و سیر و فلفل دلمه ای رو خورد میکنم با هم مخلوط کرده بعد کره رو توی قابلمه میندازم (وقتی مرغ رو با کره میپزین خیلی خوش طعم میشه) بعدکمی از مخلوط پیاز و.. Onions and garlic and a pepper I ate with butter mixture then I'll get my pot (when the chicken with butter very tasty Mypzyn s) and onion mixture Bdkmy .. میریزم ته قابلمه بعد مرغها که یخشون باز شده رو میزارم باز پیاز و.. Throw the bottom of the pot after chickens Ykhshvn I'm gonna open again and onions .. میریزم باز مرغ بعد نمک و فلفل سیاه میریزم در قابلمه رو میزارم زیرشم کم میکنم تا خود مرغ آب بندازه و هم اینکه بوی پیاز و سیر و فلفل دلمه ای کاملا به خورد مرغا بره اگه حجم مرغتون زیاد باشه که کلی آب میندازه بعد از تقریبا نیم ساعت الی ۱ ساعت که مرغا آب انداخت یه پیاز کوچولو رو توی کمی کره و روغن سرخ میکنم بعد رب رو اضافه کرده وتفت میدم زعفرون رو هم میریزم که هرچی زعفرون بیشتر باشه خوب مسلما مرغ خوشمزه تر میشه بعد آب جوش تقریبا یک لیوان که باز بستگی به مرغتون و آبی که انداخته داره میریزم و سس درست میکنم یک تا دو جوش که زد میریزم روی مرغا تا بجوشه و غلیظ بشه و بعد هم دیگه نوش جون Throw open the chicken with salt and black pepper then throw in the pot so I'm gonna Zyrshm low water to its simple line can make chicken and the smell of onions and garlic and green pepper to eat quite go Mrgha be large if the overall volume of water Mrghtvn makes almost half of hours to one hour the water Mrgha threw me a little onion fried in butter and a little later I'll paste it Zfrvn Vtft added that whatever I'm falling apart Zfrvn most certainly be nice tasty chicken becomes almost a cup of boiling water following the opening up Mrghtvn and thrown into the water s and the sauce just throw one or two pimples that I did throw up on Mrgha Bjvshh and thick and then I get Jun Drink